Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}

ΓΙΝΕ Ο ΑΚΡΑΝΗΣ ΜΑΣ

Η οικογένεια του Κτήματος Ακράνι φροντίζει ώστε η επίσκεψη στο οινοποιείο, μέσα στον ιδιόκτητο αμπελώνα της Μινιέρας, να είναι μια πολύπλευρη εμπειρία. Σε αυτό βοηθά και η ίδια η τοποθεσία, στους πρόποδες του όρους Δίκαιος, με θέα τα κοντινά νησιά Ψέριμος και Κάλυμνος. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στο εσωτερικό του οινοποιείου, με τη μόνιμη έκθεση έργων Ελλήνων ζωγράφων και τα υψηλής αισθητικής κελάρια στον υπόγειο χώρο για την παλαίωση των κρασιών.

Οι επισκέπτες του οινοποιείου θα βρουν την ομάδα του Κτήματος Ακράνι πάντα διαθέσιμη να τους συνοδεύσει στην περιήγησή τους στους αμπελώνες, στη συλλογή αρωματικών φυτών της Ελληνικής υπαίθρου, στους χώρους παραγωγής και να μοιραστεί μαζί τους μυστικά της αμπελουργίας και της οινοποίησης, πληροφορίες για τις ποικιλίες σταφυλιών, αλλά και ιστορίες της οικογένειας και του τόπου.

Η εμπειρία των επισκεπτών κορυφώνεται με τη γευστική δοκιμή των κρασιών του Κτήματος Ακράνι. Για μεγαλύτερη ένταση απόλαυσης, κάθε κρασί σερβίρεται στη σωστή θερμοκρασία και στο κατάλληλο ποτήρι, και συνδυάζεται με τοπικά προϊόντα της Κω και των Δωδεκανήσων που αναδεικνύουν τα αρώματά του. Για κάθε κρασί υπάρχει πληροφοριακό υλικό, ενώ είναι διαθέσιμη η υπηρεσία sommelier για όσους επισκέπτες επιθυμούν εξειδικευμένη γνώση για τα κρασιά του Κτήματος και τον οίνο γενικότερα από οινολόγο. Τα μενού γευσιγνωσίας περιλαμβάνουν το καθένα διαφορετικά προφίλ κρασιών (φρουτώδη, φινετσάτα, συμπυκνωμένα κ.λπ.), ώστε κάθε επισκέπτης να επιλέγει με βάση τις προσωπικές του προτιμήσεις. Ανακαλύψτε περισσότερα ΕΔΩ και κλείστε την εμπειρία που σας ταιριάζει.

 

OINIKEΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ