Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}

ΚΡΑΣΙ & ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ : ΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΚΟ DNA

Το οινοποιείο του Κτήματος Ακράνι αρχίζει να χτίζεται το 2001 στους πρόποδες του όρους Δίκαιος, πλάι στις πρώτες φυτεύσεις στο αργιλοπετρώδες έδαφος της Μινιέρας. Με απόλυτο σεβασμό την πρώτη ύλη, οι εγκαταστάσεις των 2500τ.μ. εφοδιάζονται με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό. Το οινοποιείο, δυναμικής 300 χιλιάδων φιαλών και πιστοποιημένο με ISO22000, ολοκληρώνεται το 2004 και υποδέχεται επισκέπτες από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του.

Η οικογένεια του Κτήματος Ακράνι οραματίζεται έναν χώρο ανοιχτό, φιλόξενο και πολύ γρήγορα το οινοποιείο γίνεται σημείο αναφοράς για ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Εδώ οι επισκέπτες έρχονται σε επαφή όχι μόνο με το κάρπημα των εσοδειών του Κτήματος, αλλά και με την ιστορία και τον σύγχρονο, ζωντανό πολιτισμό της Κω. Περπατώντας ανάμεσα στα αμπέλια, στους χώρους παραγωγής, στη μόνιμη έκθεση με έργα Ελλήνων ζωγράφων,  γίνονται κοινωνοί τόσο του πάθους της οικογένειας να αναβιώσει την αμπελοκαλλιέργεια στο νησί, όσο και της σύγχρονης οινοποιητικής φιλοσοφίας της. Οι γευστικές δοκιμές των κρασιών γίνονται συνοδεία χαρακτηριστικών προϊόντων της πλούσιας γαστρονομικής παράδοσης των Δωδεκανήσων, με θέα τα κοντινά νησιά Ψέριμος και Κάλυμνος.

Στους 700.000 φίλους που έχουν έρθει στο οινοποιείο μέχρι σήμερα, αλλά και όλους όσους θα το επισκεφθούν στο μέλλον, από κοντά ή νοερά, απευθύνεται η σειρά AKRANI. Κρασιά άμεσα, φιλικά, πληθωρικά, ακριβώς όπως εννοεί τη φιλοξενία η οικογένεια του Κτήματος Ακράνι.

ΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΚΟ DNA